1. GroupDocs производи
  2. Апликации за гледачи
  3. Види PowerPoint

Преглед на PowerPoint датотеки онлајн

Отворете и погледнете ги PowerPoint датотеки онлајн со бесплатен PowerPoint гледач.

Овозможено од groupdocs.com и groupdocs.cloud.

Веќе обработивме 9.187.969 датотеки со вкупна големина од 14.096.315 MB.

За апликацијата Прегледувач

Компјутерските апликации складираат информации во датотеки од различни типови. За обработка на датотеки од одреден тип често е потребен специјализиран софтвер кој зафаќа многу простор, а понекогаш и не е бесплатен. Сепак, нема да инсталирате софтверски пакет кој е десет гигабајти или повеќе, па дури и да платите за него за да видите една датотека. Исто така, можете да ја добиете датотеката на вашиот мобилен телефон, но многу софтверски пакети немаат мобилни верзии. Се разбира, можете да стигнете до компјутерот, но понекогаш е потребно време, а компјутерот можеби го нема потребниот софтвер.

format_overview_p2

format_overview_p3

Video tutorial

Карактеристики на апликацијата за прегледувач

Како да ги видите PowerPoint датотеки онлајн?

Чекор 1
Кликнете внатре во областа за пуштање на датотеки за да качите PowerPoint датотека или да влечете и фрлите PowerPoint датотека.
Чекор 2
Превртете надолу или користете го менито за да се движите помеѓу страниците.
Чекор 3
Печатете или преземете ја изворната датотека во PDF формат.

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Api cloud icon

Достапни се API

Сакате вашите апликации да прикажуваат преку 170 популарни формати на датотеки? АПИ-ите на GroupDocs.Viewer се достапни за .NET, Java и многу други платформи и јазици.

Научи повеќе
Повеќе апликации