1. GroupDocs производи
  2. Апликации за гледачи
  3. Види Excel

Преглед на Excel датотеки онлајн

Отворете и погледнете ги Excel датотеки онлајн со бесплатен Excel гледач.

Овозможено од groupdocs.com и groupdocs.cloud.

Веќе обработивме 9.189.106 датотеки со вкупна големина од 14.098.599 MB.

За апликацијата Прегледувач

Microsoft Excel е широко користен во финансии, статистика, наука и други области. При рендерирање на датотеките на Excel (XLS, XLSX, XLSM, XLT, XLTX, XLTM, итн.), важно е правилно да се прикаже форматирањето, бидејќи може да истакне интересни точки, грешки и важни вредности. Покрај тоа, овие датотеки содржат графикони, кои исто така треба да се рендерираат правилно.

GroupDocs.Viewer е брз и ефикасен API за прикажување датотеки од преку 170 различни типови. Овозможено од серверот GroupDocs базиран на облак со високи перформанси, ги прикажува XLSX-датотеките во прелистувачот. Технологиите GroupDocs.Viewer овозможуваат да се постигне идеален и идентичен приказ на документ на која било платформа.

Оваа бесплатна онлајн апликација базирана на GroupDocs.Viewer API ги прикажува датотеките на Excel на вашиот уред. Дури и ако вашата датотека е шифрирана, можете да внесете лозинка и да ја видите датотеката. Ја цениме вашата приватност, така што датотеката и лозинката што ја наведовте се видливи само за вас. Можете да ја испечатите датотеката што ја гледате директно од вашиот прелистувач. Можете исто така да ја преземете PDF-датотеката за да ја споделите со некого или да ја видите подоцна. Апликацијата работи на кој било уред, вклучително и паметни телефони.

Видео туторијал

Карактеристики на апликацијата за прегледувач

Како да ги видите Excel датотеки онлајн?

Чекор 1
Кликнете внатре во областа за пуштање на датотеки за да качите Excel датотека или да влечете и фрлите Excel датотека.
Чекор 2
Превртете надолу или користете го менито за да се движите помеѓу страниците.
Чекор 3
Печатете или преземете ја изворната датотека во PDF формат.

ЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Api cloud icon

Достапни се API

Сакате вашите апликации да прикажуваат преку 170 популарни формати на датотеки? АПИ-ите на GroupDocs.Viewer се достапни за .NET, Java и многу други платформи и јазици.

Научи повеќе
Повеќе апликации